MC Treff Forsvarets Veteransenter Bæreia 9 – 10 .august 20013

Foruten vårt medlem og påtroppende leder for Forsvarets Veteranavdeling General Kristin Lund var Jan Frode Nees og Jørgen Foss tilstede på MC treffet. De to sistnevnte ble også intervjuet av Forsvarets Forum.

 

Oslo Motor Show 25 – 27.oktober 2013

Norwegian Veterans Motorcycle Club har etablert samarbeide med Charity Bikers. Gjennom dette samarbeidet har ble klubben invitert til å delta på utstillingen for å promotere klubben. Flere av klubbens medlemmer var å treffe under arrangementet.

 

Etablering av Norwegian Veterans Motorcycle Club – Avdeling Østfold

13. september 2013 ble Norwegian Veterans Motorcycle Club - Avdeling Østfold etablert. Klubben er invitert av NVIO Østfold til informere om klubben i fbm Veteranpizza 28. november 2013 i Moss. Kontaktperson (POC) for klubbens avdeling i Østfold er Jørgen Foss Mob 94161644.

 

Veteranprisen 2013

Klubbens medlem Per Christian Jacobsen var nominert til Veteranprisen 2013. Nominasjonen kommer som et resultat av hans arbeide for Veteransaken. Spesielt nevnes hans sterke engasjement for driften av Norway House i Lommedalen i Berum. Per Christian`s arbeide strekker seg også langt utenfor Norway House.

Admin - login

 

 

Norwegian Veterans Motorcycle Club - © 2012